Åbningstider

mandag: 10:00 - 17:00
tirsdag: 10:00 - 17:00
onsdag: 10:00 - 17:00
torsdag: 10:00 - 17:00
fredag: 10:00 - 17:00
lørdag: 10:00 - 17:00
søndag: 10:00 - 17:00
DSC01143
Fortællinger under sandet
Fortællinger under sandet

Aktuelle udstillinger
i Tirpitz

Gå på opdagelse i den gamle bunker, og kom med under sandet og lyt til vestkystens skjulte fortællinger om forliste skibe, kostbare ravskatte og forbudt kærlighed. Mød istidspigen Ayla i særudstillingen ”Den sidste mammut – det første menneske”, og tag med ud på den store, vindblæste græstundra, hvor de sidste uldhårede kæmper levede.
Fast udstilling

Tirpitz-bunkeren

Den gamle kanonstilling ligger som en kolos i sandet men er blot en lille rest af Hitlers enorme bunkerprojekt, Atlantvolden. Indgang til bunkeren foregår gennem en underjordisk udstillingstunnel fra den ny museumsbygning. Tag en god ven i hånden og gå på opdagelse i den mørke kanonbunker fra Anden Verdenskrig.

Det kan du opleve

Tirpitz-bunkeren
Særudstilling

Den sidste mammut – det første menneske

Særudstilling i Tirpitz tager hele familien med på en underholdende, lærerig rejse tilbage til istidens afslutning.

15.10.2021 - 31.08.2024

Det kan du opleve

Sidste mammut
Fast udstilling

Havets guld

Besøg Vesteuropas flotteste udstilling om Nordens guld – rav. I en eventyrlig verden mellem ravskovens træer kan du gå på jagt efter sande skatte lavet af havets guld og fascinerende 40 mio. år gamle insekter fanget i de gyldne dråber.

Det kan du opleve

Havets guld
Fast udstilling

En hær af beton

I et landskab af bunkers – en hær af beton – går du på opdagelse i Vestkystens mange forskellige beretninger fra Anden Verdenskrig. I hver bunker møder du en ny person, der fortæller sin vinkel på historien. En tankevækkende oplevelse!

Det kan du opleve

En hær af beton
Fast udstilling

Den skjulte vestkyst

20.000 års vestkysthistorie fortalt gennem overraskende, dramatiske, interessante, gribende og uhyggelige fortællinger. Den gamle redningsbåd indbyder til en tur – men pas på! Er du nu sikker på, at du vender trygt hjem igen fra den overvældende tidsrejse?

Det kan du opleve

Den skjulte vestkyst
Glad vært i Tirpitz

Kom og besøg os

Tirpitz er en oplevelse for hele familien. Det danske arkitektfirma BIG har skabt de spektakulære rammer for en attraktion skjult under sandet i det fredede klitlandskab ved Blåvand.