MikeBink_Tirpitz_04
Presse
Presse

Velkommen til Vardemuseernes presserum

Pressen er altid velkommen i redaktionelt øjemed. Akkreditering til pressebesøg kan fås ved at skrive en mail med navn, medie og anledning.

Kontaktoplysninger til presseansvarlige

Som udgangspunkt skal du kontakte os minimum 48 timer før det ønskede besøg. Vi godtager kun pressekort, hvis du har meldt din ankomst på forhånd og vi kender formålet med dit besøg.

Vi svarer også gerne på alverdens spørgsmål om vores udstillinger, og hjælper i det hele taget med alt, hvad du som journalist kan have brug for.

Fotos

Det er tilladt at fotografere til privat brug, men kommercielle fotos er kun tilladt efter skriftlig aftale med Vardemuseerne. Fotos til pressebrug kan hentes nedenfor. Ønsker du selv at tage fotos, optage film eller lyd til pressebrug, kontakt da Helle Ølgaard inden fotooptagelsen.

Pressekontakter

Akkreditering til pressebesøg kan fås ved at skrive en mail med navn, medie og anledning.

Louise Thuesen
PR- og kommunikationsansvarlig
Helle Ølgaard
Publikumschef

Pressemateriale

Pressefotos på denne side står til fri afbenyttelse, blot du husker at kreditere Tirpitz eller Vardemuseerne og fotografen. Fotografens navn står i filnavnet og fremgår også af metadata. For hurtigt download kan du hente fotos direkte her fra siden. Ønsker du fotos i højere opløsning, så anvend linket herunder

Pressefoto

DSC_2344
DSC01526

Kom og besøg os

Tirpitz er en oplevelse for hele familien. Det danske arkitektfirma BIG har skabt de spektakulære rammer for en attraktion skjult under sandet i det fredede klitlandskab ved Blåvand.