Åbningstider

mandag: 10:00 - 17:00
tirsdag: 10:00 - 17:00
onsdag: 10:00 - 17:00
torsdag: 10:00 - 17:00
fredag: 10:00 - 17:00
lørdag: 10:00 - 17:00
søndag: 10:00 - 17:00
MikeBink_Tirpitz_04
Presse
Presse

Velkommen til Vardemuseernes presserum

Pressen er altid velkommen i redaktionelt øjemed. Akkreditering til pressebesøg kan fås ved at skrive en mail med navn, medie og anledning.

Akkreditering

For arbejdsrelaterede besøg er det muligt at få adgang til museet ved fremvisning af gyldigt pressekort. Har du ikke et pressekort, skal du akkrediteres før besøget. Akkreditering til pressebesøg kan fås ved at skrive en mail med navn, medie og anledning.

Fotos

Det er tilladt at fotografere til privat brug, men kommercielle fotos er kun tilladt efter skriftlig aftale med Vardemuseerne. Ønsker du selv at tage fotos, optage film eller lyd til pressebrug, kontakt da Helle Ølgaard inden fotooptagelsen. Du er velkommen til at downloade fotos her fra siden i forbindelse med omtale af Tirpitz. Disse fotos kan ikke anvendes kommercielt.

Pressekontakter

Vi svarer også gerne på alverdens spørgsmål om vores udstillinger, og hjælper i det hele taget med alt, hvad du som journalist kan have brug for.

 

Lasse Kjær Hansen
PR- og kommunikationsansvarlig

Pressemateriale

Pressefotos på denne side står til fri afbenyttelse, blot du husker at kreditere Tirpitz eller Vardemuseerne og fotografen. Fotografens navn står i filnavnet og fremgår også af metadata. For hurtigt download kan du hente fotos direkte her fra siden. Ønsker du fotos i højere opløsning, så anvend linket herunder

Pressefoto

Presse
Glad vært i Tirpitz

Kom og besøg os

Tirpitz er en oplevelse for hele familien. Det danske arkitektfirma BIG har skabt de spektakulære rammer for en attraktion skjult under sandet i det fredede klitlandskab ved Blåvand.